Diari La Veu del País Valencià
Jornada per a frenar la fractura hidràulica
RedactaVeu / València.

Demà, dissabte 19 d’octubre, milers de persones preocupades per l’amenaça de la fractura hidràulica s’uniran en la segona edició de ‘Global Frackdown’, un moviment internacional d’accions coordinades, que enviarà un missatge als governs de tot el món per impulsar un canvi en el model energètic que compte amb energia neta, renovable i no contaminant i per prohibir la fractura hidràulica.

Hi ha més de 200 activitats previstes, en més de 20 països dels 6 continents: A Austràlia, Canadà, Indonesia, França, Alemanya, Anglaterra, Bulgària, Polònia, Argentina i Mèxic, entre d’altres. A l’Estat espanyol, tenim informació d’activitats previstes a Catalunya, Burgos, Palència, Vitòria, Córdoba, Sevilla, Cantabria, Astúries, La Rioja, Múrcia… i altres llocs que se sumen i més encara després de la recent aprovació pel Senat de la llei que dóna via lliure al ‘fracking’.

Al País Valencià també s’escoltarà la protesta contra la fractura hidràulica. A Alcoi, Elx, València, Castelló, la Vall d’Uixó i Sant Mateu, que tinguem coneixement fins avui, hi ha previstes diverses activitats.

També a Castelló, L’Ateneu Anarquista convoca una concentració a les 18.30 hores davant la seu del Consell de la Generalitat Valenciana, la Casa dels Caragols (C/ Major nº 78),

A tots els llocs es farà un crit unànime: “fractura hidràulica, NO, ni ací ni enlloc”.

Comparteix

Icona de pantalla completa