Diari La Veu del País Valencià
Puig (PSPV): “Els actes del PP els paguen amb diners de tots els valencians”
RedactaVeu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat hui que “abans els mítings i actes del PP, com hem vist, els pagaven Gürtel i els pagaven amb diners negres; ara els paguen amb diners de tots els valencians” al mateix temps que ha lamentat que s’haja “perdut una altra oportunitat per a unir als valencians” perquè, en la seua opinió, “ha sigut un acte promogut per a la fractura dels valencians no per a unir-los”. No obstant açò, ha afirmat que “malgrat açò, el PSPV, ara i sempre, estarà disposat i tindrà la mà estesa per arribar a acords amb tots per eixir d’aquesta situació a la qual ens ha portat 18 anys de govern absolut i absolutista del PP”.

Així ha valorat Puig l’acte que ahir va celebrar el president de la Generalitat, Alberto Fabra, pel qual havia convocat ‘l’Acord de la Societat Civil pel País Valencià’. Sobre aquest tema, ha considerat que “no és un acord, és un acte d’adhesió infrangible en el qual el PSPV no pot estar perquè no serveix per a res”. A més, ha revelat que com a dirigent del PSPV “no ha sigut convidat” com tampoc “de debò a arribar a un acord” perquè, segons ha manifestat, “Fabra no ha tingut cap interès a aconseguir-ho ni amb els partits de l’oposició, ni amb els sindicats, ni amb les universitats”.

És més, ha afegit que Fabra “ha volgut fracturar”, per la qual cosa li ha recriminat que “el pitjor que ha fet és, una vegada més, desunir als valencians en una situació que cal treballar junts” al mateix temps que ha indicat que “qui lidera no ha de provocar la divisió sinó, tot el contrari, la unitat però per a açò es necessita una capacitat de lideratge que en aquest cas és manifestament millorable”. D’altra banda, ha expressat el seu “respecte absolut pels qui participen en qualsevol acte polític partidari”.

Comparteix

Icona de pantalla completa