Diari La Veu del País Valencià
El Síndic de Greuges ja accepta les queixes per Internet
EFE / Alacant

Mitjançant els serveis que ofereix aquesta seu electrònica es podran presentar queixes, consultes o al·legacions, a més de conèixer l’estat de qualsevol expedient de queixa tramitat en el Síndic o verificar documents electrònics, bústia de reclamacions o suggeriments sobre el funcionament d’aquesta institució.

Aquesta seu electrònica és un espai dirigit a totes aquelles persones o administracions que opten per interactuar de forma segura amb el Síndic de Greuges a través d’Internet.

Mitjançant l’ús del DNI electrònic o el certificat electrònic de la Autoritat de Certificació valencià ACCV, les persones que així ho desitgen tindran accés a la seu per a, de manera telemàtica, realitzar els tràmits administratius que requerisquen identificació per part del ciutadà o de l’administració.

Els principals objectius que s’ha marcat Cholbi amb la implantació d’aquesta nova eina són, entre uns altres, facilitar l’accés electrònic als serveis i procediments del Síndic de Greuges, i augmentar l’eficàcia i eficiència en el funcionament de la institució mitjançant la reducció dels temps de tramitació dels expedients de queixes.

A partir d’ara, el registre electrònic funciona com a auxiliar del registre general d’entrada i eixida del Síndic de Greuges i, per tant, té la mateixa validesa. La seu electrònica del Síndic de Greuges, igual que la seua pàgina web, és plenament accessible per a tots els ciutadans, respectant i complint al màxim les regles internacionals d’accessibilitat, de manera que cap persona es quede sense la possibilitat d’accedir als serveis de l’administració electrònica.

Comparteix

Icona de pantalla completa