El Diluvi, Kaoba i Poetes Anònims, finalistes de 'l’Amplifica't' 2013

La final del concurs de música en valencià tindrà lloc a Elx el 26 d’octubre
19 octubre 2013 01:00h
El Tempir / Elx

Arriba a Elx la cinquena edició del concurs ‘Amplifica’t’ adreçat a grups i solistes joves de tot l’estat que canten en català. Després d’una preselecció realitzada per un jurat i una votació popular a través de Facebook ja es coneixen qui són els tres finalistes (El Diluvi, Kaoba i Poetes Anònims) que participaran en la gala final que, per primera vegada, se celebrarà a Elx, a la Sala Cultural la Llotja, a les 20 h, el 26 d’octubre del 2013.

A més de l’actuació dels tres finalistes, el festival comptarà amb el concert del grup Aspencat (la Marina Alta), que acaba d’editar el seu cinqué treball, Essència. La Plataforma per l’Ús del Valencià a Elx –formada per El Tempir, Joves d’Elx per la Llengua, el Casal Jaume I d’Elx, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó i Xiquets d’Elx– ha organitzat juntament amb Joves d’Acció, la Universitat Miguel Hernández (UMH) i la Regidoria de Joventut l’Ajuntament d’Elx aquest concurs-concert, que gràcies a la col·laboració de la regidoria de Joventut, formarà part de la programació de l’Alternactiu, el programa d’activitats juvenils de referència a Elx.

Les persones que hi estiguen interessades poden adquirir ja l’entrada per a la final de l’Amplificat 2013. Cal recordar que l’entrada serà el mitjà per donar el vot a un dels tres finalistes en la votació de públic. El preu de l’entrada és de 5 euros i es pot adquirir a Elx (Casal Jaume I d’Elx, Llibreria Ali i Truc i 1 hora abans de l’espectacle a la taquilla de la sala), València (Centre Octubre), Alacant (Casal Popular Tio Cuc), Ontinyent (Casal Jaume I de la Vall d’Albaida) i Monòver (Casal Jaume I de Monòver). I si ets estudiant de la UMH, arreplega una de les 100 entrades gratuïtes del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària a l’Edifici Hèlike.
 
next