Diari La Veu del País Valencià
Comunicat de l’Alcalde de Guardamar de la Safor
Josep Martínez Moncho Alcalde de Guardamar de la Safor ha volgut eixir al pas de la interessada polèmica que sobre la seua persona s’està organitzant des de diferents mitjans de comunicació comarcals.

L’Alcalde explica que una persona particular en defensa dels seus interessos i fent ús del dret encetà un acte administratiu de denuncia contra l’Alcalde i alguns Tècnics Municipals per entendre que els seus interessos estaven seent perjudicats.

Aquest fet, tan senzill com anecdòtic, ha desencadenat amb un atac mediàtic i polític, no sòls contra la persona, sinó també contra l’agrupació política a la qual està adscrit (BLOC- COMPROMIS).

Per aquestos motius l’Alcalde del municipi saforenc fa les següents afirmacions per tal d’aclarir alguns FETS i lamenta la situació que interessadament s’està creant sobre la seua persona. Aclareix també que es defensarà fins on calga per defensar la seua honorabilitat i bon fer.

Josep Martínez Moncho declara públicament:

1.- No tinc en aquests moments CAP IMPUTACIÓ per part d’un òrgan independent, és a dir: CAP JUTGE NI FISCAL M’IMPUTA DELICTE ALGUN.
2.- En aquest cas denunciat, ni l’Ajuntament ni cap administració pública, ha sofert cap dany, ni perjuí econòmic.
3.- La majoria d’aquestes actuacions tenen el tractament de denunciant i denunciat, o querellant i querellat.
4.- En aquest cas, el procediment seguit per l’Ajuntament està avalat per tres informes tècnics favorables. Per tant, i com no podria ser d’altra manera, l’Alcalde sols pot que ratificar-los: i així ho vaig fer. AQUESTA QÜESTIÓ ES TOTA LA BASE DE LA DENÚNCIA DE LO QUE A LA MEUA PERSONA RESPECTA.

Per resumir: No tinc CAP IMPUTACIÓ D’UN JUTGE O D’UN FISCAL. Sòls hi ha interposada una denúncia d’un particular desencadenada per un procediment administratiu, i en aquests moments, no s’ha decidit encara si s’obrirà juí o bé s’arxivarà.

Per acabar, m’agradaria agrair als amics, coneguts i companys (de totes les formacions polítiques), que m’han oferit el seu suport i recolzament en aquesta absurda polèmica. I per suposat, agrair també al BLOC-COMPROMIS, que no ha entrat en el joc fàcil d’aquestes acusacions, i ha sabut diferenciar aquestes inexactituds partidistes i interessades a les quals he estat sotmès.

Comparteix

Icona de pantalla completa