Diari La Veu del País Valencià
PSPV exigeix al PP aclarir fins a l’últim cèntim gastat en actes electorals
RedactaVeu / València

El grup socialista en Les Corts “exigirà explicacions” al PP en tots els municipis on es van organitzar actes durant les campanyes de les eleccions autonòmiques i locals de 2007 “contractats per Orange Market i que no estan en la comptabilitat del PP” perquè aclarisquen “fins a l’últim cèntim dels diners”.

En un comunicat, la presidenta del Grup Socialista de les Corts, Ana Barceló, ha anunciat que des del PSPV exigiran explicacions als dirigents locals d’Elda, Oriola, Quart de Poblet, Silla, Sagunt, Port de Sagunt, Cullera, Castelló, Vall d’Uixó, Xàtiva, Gandia i Vila-real.

Aquests municipis, segons explica Barceló, “apareixen en l’informe de l’Agència Tributària per pagaments realitzats a Orange Market i que no van ser registrats com a actes electorals a les autonòmiques i locals de 2007”

Per a l’elecció dels municipis s’han basat en l’informe emés per l’Agència Tributària sobre el presumpte finançament irregular del PP en les eleccions autonòmiques i locals de l’any 2007 en el qual, segons assenyalen, “apareixen aquestes poblacions i no apareixen registrats els pagaments a Orange Market per l’organització d’actes electorals”.

Barceló, que ha mantingut aquesta setmana al costat del secretari d’Organització del PSPV, Alfred Boix, una reunió amb els alcaldes i portaveus socialistes de les citades poblacions, ha anunciat que des del PSPV faran “un seguiment perquè els dirigents del PPCV donen les explicacions oportunes”.

Sobre aquest tema, s’ha preguntat “quin haguera sigut el resultat electoral en els dos comicis de 2007 si el PPCV no haguera comptat amb finançament irregular”.

Comparteix

Icona de pantalla completa