Diari La Veu del País Valencià
Reconeixement Associació Musical de Guardamar de la Safor
L’Ajuntament de Guardamar de la Safor, dins dels actes de celebració de Santa Cecília (Patrona dels músics), és farà un reconeixement públic a l’Associació Musical de Guardamar de la Safor, com a bé Immaterial de Rellevància Local, pas previ a la declaració de BIC (Bé d’interés Cultural)

Segons: ORDE 1/2011, de 12 de juliol, de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport, per la qual es declara Bé Immaterial de Rellevància Local la tradició musical popular valenciana materialitzada per les societats musicals de la Comunitat Valenciana.

Programa d’activitats Santa Cecília 2015

DIVENDRES 20 de NOVEMBRE de 2.015:

A les 18:30h. Projecció de la pel•lícula “Los Chicos del Coro”. En el saló d’actes de l’Ajuntament.

DISSABTE 21 de NOVEMBRE de 2.015:

A les 10:30h: Els nostres alumnes pintaran el carrer de davant l’escola de música.

A les 17:00: TALLER DE BATUKADA i després berenarem amb Coques de llanda, batuts i sucs.

DIUMENGE 22 de NOVEMBRE de 2.015:

A les 9:00h Passacarrer a càrrec de la colla de dolçainers i tabaleters “Sarabanda” d’Oliva pels carrers de costum i en finalitzar esmorzarem al bar.

A les 12:30h Passacarrer a càrrec de la Banda de Música de l’Associació Musical de Guardamar de la Safor. El recorregut com cada any passarà per casa dels nous components de la nostra banda. En acabar, a l’Auditori presentarem els nous membres de la banda i enguany com a novetat proclamarem els ambaixadors de la música 2015, càrrec que representaran enguany Alex Hamilton Ferrer i Paloma Navarro.

A les 13:00: Audició de piano a càrrec dels nostres alumnes. (Prof. María Bataller) . En el Saló d’actes de l’Ajuntament:

A les 14:00h:DINAR DE GERMANOR. Passeu a apuntar-vos per l’escola de música, el preu és de 6 euros i estarem de dilluns a dijous de 18:00 a 20:00 hores i divendres d’11:00 a 13:00hores.

“FEM MÚSICA, FEM POBLE”

Comparteix

Icona de pantalla completa