PP: “El tripartit menysprea tots els acords que beneficien a valencians”

Bellver ha criticat així l'absència dels tres grups parlamentaris de l'oposició, PSPV, EU i Compromís, a l'acte celebrat el dijous a València
19 octubre 2013 01:00h
EFE / València

El portaveu del grup parlamentari popular en Les Corts, Jorge Bellver, ha afirmat hui que "mentre el PPCV ofereix la mà, el tripartit menysprea qualsevol possible acord que beneficie els valencians".

En un comunicat, Bellver ha criticat així l'absència dels tres grups parlamentaris de l'oposició, PSPV, EU i Compromís, a l'acte celebrat el dijous a València d'adhesió al gran pacte de la societat valenciana en benefici del País Valencià.

"És el tercer desvergonyiment a la Comunitat que realitzen en els últims quinze dies, demostrant així el seu absolut menyspreu i les seues poques ganes de sumar per a aconseguir una Comunitat millor", ha assegurat Bellver.

El portaveu ha recordat que ho van tornar a escenificar en el ple d'aquesta setmana, "amb el seu incongruent rebuig al pacte per a reclamar un finançament just per a la Comunitat, i una setmana abans, en la vespra de la celebració del 9 d'octubre, en l'acte institucional que es va celebrar al Puig", ha afegit.

"S'han organitzat dos grans actes institucional i un important debat en Les Corts, en què els protagonistes no eren els partits polítics, sinó la Comunitat Valenciana, la defensa de les oportunitats per al seu present i per al seu futur, de la seua imatge, i el respecte pels senyals d'identitat, cultura i història", ha dit.

I ha agregat: "Si destacar aquests aspectes els suposa un problema, haurien de revisar l'essència mateixa del seu paper com a representants dels valencians".

Bellver ha defensat que la voluntat de consens "sempre està present en el PP, però a l'oposició l'únic acord que li interessa és treballar contra les polítiques del Consell, i treballar en negatiu sempre resulta perjudicial per a la Comunitat".

Ha assenyalat que en l'últim any "tots els grans temes susceptibles d'arribar a acords i que s'han plantejat en Les Corts han sigut rebutjats per l'oposició".
 
next