Diari La Veu del País Valencià
“Fabra oculta el fracàs de l’acte de la societat civil atacant a l’oposició
RedactaVeu / València

La síndica d’EUPV en Les Corts, Marga Sanz, ha assenyalat que els continus atacs del president de la Generalitat a l’oposició “deixen palés que està desnortat, i davant el sonor fracàs de l’acte de presentació de l’anomenat acord de la societat civil, sols sap arremetre contra l’oposició per no haver assistit a aquest acte absolutament partidista i frívol”.

Sanz acusa Fabra “d’estar tapant la seua manca de lideratge i la seua feblesa amb actes propagandístics. El que realment interessa al 99% dels valencians que estan patint la crisi i que no van estar a l’edifici del Veles e Vents, és que el president de la Generalitat defense els seus interessos i exigisca el finançament que correspon al País Valencià per a poder eixir del gravíssim forat en què ens han clavat les polítiques del PP”.

La dirigent d’esquerres lamenta que Fabra “no siga capaç de reflexionar, de fer autocrítica i de constatar que l’acte de dijous va ser un fracàs en tota regla que no comptava amb el veritable consens de la societat civil que tant ha proclamat”.

El portaveu adjunt i síndic en funcions del grup parlamentari socialista en Les Corts, Rafael Rubio, per la seua banda, també ha assegurat que “l’atac furibund de Fabra a l’oposició obeeix a la frustració que sent pel fracàs de l’acte amb la societat civil”.

Segons ha apuntat, el Consell del PP i el president al capdavant “van evidenciar que són incapaços d’aconseguir reunir una part importantíssima del teixit social valencià” i ha destacat que “han demostrat en reiterades ocasions la seua incapacitat per a aconseguir pactes en Les Corts que beneficien el País Valencià”. De fet, ha assenyalat que “cada dia ens demostra la seua falta de lideratge social perquè mentre ací diu una cosa a Madrid sempre calla i, encara que estem d’acord que els valencians no s’agenollen davant ningú, el penós i lamentable és que el president de la Generalitat sí”. Per tant, per a Rubio, “Fabra no està legitimat per donar lliçons a ningú”.

Comparteix

Icona de pantalla completa