Diari La Veu del País Valencià
CCOO denuncia problemes en coincidir la Mitja Marató i l’oposició de Sanitat
EFE / València.

La Federació de Sanitat i Sectors sociosanitaris de CCOO-PV ha denunciat que la falta de coordinació entre l’Ajuntament de València i la Conselleria de Sanitat ha dificultat l’accés a l’oposició d’auxiliar d’infermeria en coincidir la Mitja Marató de la ciutat.

En un comunicat, han incidit que ahir coincidiren a València el primer examen de l’OPE de Sanitat per a Auxiliars d’infermeria, en la qual participaren unes 17.000 persones, i la Mitja Marató de València, que “va bloquejar els accessos al Campus de Tarongers, on se celebrava l’examen des de les 7:30 hores”.

El sindicat ha recordat que ja va enviar un escrit a la Conselleria el passat dia 7 d’octubre en el qual se sol·licitava que es feren les gestions necessàries per a l’adequació d’accessos alternatius, de manera que s’evitaren problemes i es facilitara l’accés de les persones a l’examen.

L’actuació de la Conselleria es va limitar a incloure una succinta recomanació al costat de la distribució d’aules, “una frase en un document de més de cent pàgines”, ha recriminat el sindicat.

La FSS CCOO-PV, davant la falta de resposta per part de Sanitat, va decidir difondre massivament informació en els centres sanitaris sobre la celebració i recorregut de l’esdeveniment esportiu, amb l’objectiu de minimitzar els problemes.

Per tot açò, la Federació es posa a la disposició de les persones afectades, ja que considera “intolerable” aquesta falta de coordinació entre les dues administracions valencianes, mentre que aquesta organització sindical ja va alertar del que podria ocórrer, si no es prenien mesures especials que garantiren el normal desenvolupament de tots dos esdeveniments.

Comparteix

Icona de pantalla completa