Diari La Veu del País Valencià
El futur del periodisme, a debat en Alzira
RedactaVeu / Alzira

El cicle de conferències enceta la segona setmana amb una taula redona sobre el futur del periodisme. Aquest dimarts 22 d’octubre a les 19 hores, Vicent Borja, delegat de l’edició de la Ribera de Levante-EMV–que enguany celebra el 25é aniversari– moderarà l’acte ‘El periodisme clàssic: la fi d’una era?’. Hi participaran el periodista Xavier Espanya, que actualment coordina el diari digital Ribera Express, la periodista Beatriz Tortosa, que actualment treballa a l’àmbit de la comunicació corporativa tot i que té una gran experiència en ràdio i premsa escrita, i Salvador Vendrell, dedicat a l’ensenyament i col·laborador de Levante-EMV des de 2002.

D’altra banda, dijous 24 d’octubre, també a les 19 hores, serà Susanna Manrubia l’encarregada de presentar el tema que va captivar el jurat del Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General 2012. Guardonada en l’edició anterior com autora de l’obra Gens i genealogies, aquesta doctora en física ens parlarà de la relació entre l’herència genètica i els cognoms.

D’altra banda, el divendres 25 d’octubre es donarà a conéixer a través d’un comunicat de premsa l’obra guanyadora del VIII Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca.

A més, dissabte 26 d’octubre tindrà lloc la tradicional eixida cultural que sempre es realitza durant el cicle de conferències. En aquesta ocasió, es tracta d’una visita guiada per Villena i el jaciment arqueològic de Cabezo Redondo. La venda de tiquets es realitza al MUMA.

En les sessions següents i fins al 7 de novembre, el prestigiós especialista en literatura medieval Albert G. Hauf ens convida a descobrir el poeta Roís de Corella; Antonio Guerrero, especialista en medicina interna i en microbiologia i parasitologia, parlarà sobre les malalties infeccioses; l’escriptor Martí Domínguez reflexionarà sobre la natura en la pintura del Renaixement; i l’última sessió es dedicarà a la poesia de Salvador Espriu i Vicent Andrés Estellés.

Comparteix

Icona de pantalla completa