Diari La Veu del País Valencià
Un dia de Torró a Madrid costa als gandiencs més de 1.100 euros
RedactaVeu / Gandia

Entre els conceptes més destacables de les factures destaca el lloguer d’un cotxe privat amb xofer que arreplega Torró a l’hotel, el porta als ministeris i després el retorna a l’estació. Unes poques hores costen als gandiencs 295 euros.

Curiós si es té en compte que l’Ajuntament de Gandia compta amb cotxe oficial i xofer que, per cert, per primera vegada en la història de Gandia no és un funcionari i ha sigut posat a dit pel mateix Torró. I com a Madrid tampoc hi ha taxis, millor gastar 295 euros (una carrera en taxi d’Atocha al Ministeri no supera els 18 euros).

Habitació doble d’ús individual a l’hotel de luxe Reina Victoria, diu la factura, en concepte d’allotjament i desdejuni. Una ‘experiència’ que costa 388 euros.

Però la comoditat de Torró per a viatjar a la capital no acaba en l’hotel. L’alcalde i empresari viatja en classe preferent de l’AVE, i viatja acompanyat. Cadascun dels dos bitllets que carrega cada vegada costen als gandiencs 223,85 euros. Curiós si es té en compte que viatjant en classe Turista i amb ofertes, un pot anar i tornar a Madrid per uns 120 euros aproximadament.

Tot el muntant del viatge que va fer Torró a Madrid entre el 27 i el 28 de març de 2012 ascendeix a 1.144,70 euros. En només un dia i sense tindre en compte les dietes ni menjars, que no apareixen reflectides en les factures.

Comparteix

Icona de pantalla completa