Diari La Veu del País Valencià
Un home mata i esquartera la seua parella a Torre de les Maçanes
EFE / Alacant

Fonts sabedores del cas han relatat que dilluns passat a la nit l’arrestat, M.R.S., nascut a Benidorm en 1977, i la seua parella, romanesa de 24 anys, van discutir a la casa de camp on vivien, situada a la partida rural de Teix, entre Torre de les Maçanes i Relleu.



En el transcurs de la baralla, l’home, suposadament, la va matar i va obrir en canal el cadàver abans de tallar alguns membres i, a continuació, va tractar d’incendiar la casa de camp amb les restes mortals a l’interior agafant gran part dels estris que hi havia.

A partir d’aquell moment, l’home va romandre durant quasi 24 hores “perdut”, sense que es coneguera el crim, fins que el dimarts va contactar amb el seu pare, que viu a Benidorm, i aquest li va dir que acudira a l’hospital de la Vila Joiosa perquè li curaren les ferides lleus que tenia.

Una vegada allí, els responsables del centre sanitari van donar avís a la Guàrdia Civil davant la qual, M.R.S. es va declarar culpable dels fets.

Les fonts consultades han assegurat que no hi havia cap antecedent policial sobre aquest home, ni denúncia prèvia per violència masclista. Encara que el relat de l’arrestat i tot fa indicar que es tracta, efectivament, d’un episodi de violència masclista, la Guàrdia Civil tracta de confirmar ara que el detingut i la seua víctima mantenien una relació estable.

Comparteix

Icona de pantalla completa