Diari La Veu del País Valencià
CCOO considera que el judici ha demostrat “l’arbitrarietat” de l’ERO de RTVV
RedactaVeu / València

L’advocada de CCOO PV, Rosa González, ha sigut l’encarregada de defensar en el judici, que ha quedat vist per a sentència, la nul·litat d’un expedient que ha costat el treball a vora 1.000 persones.

Des dels sindicats s’ha al·legat que l’ERO havia sigut “arbitrari i desigual”, ja que s’havien canviat la llista d’afectats. Així mateix, han coincidit que l’inici de procés es va basar en un informe elaborat per PriceWaterhouse que era irreal i que el temps ha demostrat que partia d’una premissa falsa per acomiadar els treballadors i treballadores.

També es qüestionava la causa econòmica esgrimida, ja que la Generalitat s’havia fet càrrec de l’antic deute de RTVV i la nova ha nascut sense càrregues.

La secció sindical de CCOO en RTVV celebra que el fiscal haja reconegut les tesis que defensava la representació sindical i haja admés l’existència de discriminació i de vulneració de drets fonamentals. Ara confia que el tribunal reconega aquestes reclamacions dels treballadors i que puguen ser readmesos.

Comparteix

Icona de pantalla completa