Diari La Veu del País Valencià
“Compromís és un gran llac, sense aigües turbulentes”
RedactaVeu / Alzira

La síndica adjunta de Compromís en Les Corts Valencianes, Mònica Oltra, va visitar ahir Alzira per a participar en un acte organitzat per Compromís per Alzira on se li pogueren fer preguntes als regidors i també a ella. Una Oltra que, en una de les últimes enquestes publicades, és la política valenciana millor valorada.

La visita de la síndica a la capital de la Ribera Alta va servir per aclarir el dubtes sobre un possible conflicte en les primàries de Compromís, un conflicte que la mateixa Oltra es va encarregar de negar. “Jo no parlaria de conflicte, un conflicte és una altra cosa, el que hi ha són distintes maneres de veure un projecte, en aquest cas en concret les primàries. Estan intentant buscar el punt intermig entre tots ells i això és normal en un projecte plural com el nostre i, jo diria que, fins i tot sà”. “Estem en la fase de diàleg, no passa res més”, va assegurar.

Compromís, va explicar Oltra, “és com un llac que té el seu origen en molt rius. Compromís és eixe llac, per això estem tranquils en Compromís, no hi ha aigües turbulentes”.

Pel que fa a la seua relació amb el seu company de partit, Enric Morera, Oltra va afirmar que era “molt bona”. “Tenim una relació personal molt fluida”.

El portaveu del grup municipal, Diego Gómez, que també va participar en l’acte, va manifestar que el tema de primàries és per salut democràtica. És necessari visualitzar una altra manera de fer les coses i Compromís està en eixa línia”. “És un procés i com en tots els processos hi ha tires i afluixes”.

Sobre la possibilitat d’accedir al govern de la Generalitat en les pròximes eleccions, Mónica Oltra va confessar “que dona vertigen”. “Que els valencians es pronuncien sobre qui volen que siga el seu candidat a la presidència de la Generalitat i trien a una persona de Compromís per davant del PP, del PSPV, d’EUPV, dóna vertigen, òbviament”.

“Hem avançat a Fabra en les enquestes i això s’haurà d’analitzar. I per això el PP està tan nerviós. I per això Fabra ve a fer-se fotos en els ‘jeques’, perquè no se la pot fer amb els valencians”, va ressaltar.

Pel fet d’una possible candidatura de Mónica Oltra a la Generalitat, va assegurar que enguany no anava a prendre decisions.

L’acte, celebrat a la Casa de la Cultura, va comptar amb nombrosos veïns que preguntarem sobre la situació de l’economia i la Llei Wert, entre d’altres temes.

Comparteix

Icona de pantalla completa