Diari La Veu del País Valencià
Soro III renova el títol de campió individual
RedactaVeu / Montcada

La victòria del pilotari de l’Horta Nord s’ha gestat en els primers jocs. Ha eixit al trinquet com un huracà, fent gala de la seua força física i la seua magnífica preparació, per a col·locar-se amb un clar 50-20 al seu favor. Soro III no ha deixat marge d’error a Álvaro, superat per la potència de pegada del ja campió.

No obstant açò, Álvaro també ha tingut el seu protagonisme amb un intent de remuntada meritori, quan ha passat del 50-20 al 35-50. Han sigut els millors moments del de Faura, que ha mogut Soro III, li ha buscat l’esquerra, i ha estat molt a prop de posar en problemes el seu contrincant.

Però Soro III ha amarrat la victòria quan pitjor li pintaven les coses, i s’ha convertit en just vencedor d’una final que pràcticament ha omplit les graderies del trinquet de la Generalitat, a la Ciutat de la Pilota de Montcada.

Ha presidit la partida el president de la Generalitat, Alberto Fabra, acompanyat pel conseller de Governació i Justícia, Serafín Castellano, l’alcalde de Montcada, Juan José Medina, el representant de la Fundació Bancaixa, José María Cataluña, el president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuán, i el directiu de Val Net, Alfredo Hernando ‘Fredi’.

Álvaro també ha tingut el seu protagonisme.

Soro III no ha pogut contenir les llàgrimes de l’emoció.

Reaccions

En finalitzar la trobada, Soro III no ha pogut contenir les llàgrimes de l’emoció. Després de rebre els dos trofeus que l’acrediten com a campió individual d’enguany, el de Massamagrell assenyalava que al principi ha jugat “els millors moments en tots els anys” que porta jugant l’Individual: “Estic content perquè m’han eixit les coses. Tal vegada he pecat de conformisme en alguns moments”, ha dit en referència a la remuntada que ha intentat Álvaro.

Preguntat per si la seua quarta final de l’Individual i el segon títol suposen una nova era en l’escala i corda, Soro III s’ha mostrat humil: “No sóc d’èpoques. És una final, una partida que he guanyat i estic content. El dimarts torne a jugar, i cal anar dia a dia”.

Álvaro, per la seua banda, ha assegurat que abandonava “satisfet” el trinquet: “m’he trobat físicament bé, però al principi la seua pilotada m’atropella. El seu copejament és més violent per l’edat, però jo, als 39 anys, estic content per jugar aquesta final”. El de Faura s’ha lamentat d’alguns jocs de ‘val’ que l’hagueren acostat en el marcador, però ha considerat Soro III just vencedor: “Ha jugat més que jo”, ha reconegut.

Comparteix

Icona de pantalla completa