Diari La Veu del País Valencià
La Diputació de Castelló exigeix el desmantellament del Castor
RedactaVeu / Castelló.

El portaveu de Compromís en la Diputació de Castelló, Enric Nomdedéu, s’ha felicitat per aconseguir que tots els grups de la corporació recolzen la moció presentada per Compromís per a aconseguir el “desmantellament definitiu del Castor”.

Nomdedéu ha manifestat, “estem molt satisfets perquè fa només tres mesos vàrem aconseguir que la Diputació es posicionara en contra del ‘fracking’ i ara hem aconseguit que el PSPV passe de recolzar el Castor a rebutjar-lo i que el PP passe de demanar el tancament temporal del Castor a sumar-se a l’exigència del tancament definitiu”.

Així mateix, Nomdedéu ha lamentat que durant el ple, PP i PSPV centraren els seus discursos a acusar-se mútuament de ser els responsables d’impulsar el projecte “en un debat del teu més”. En aquest sentit, el portaveu de Compromís ha recordat que va ser el Bloc l’únic partit de Vinaròs que es va oposar des del primer moment i en solitari al projecte de depòsit de gas. A més, s’ha felicitat per aconseguir que, a través d’una moció de Compromís, “la resta de grups de la Diputació se sumen a la proposta de prioritzar la seguretat de les persones enfront de la busca de rèdit polític”.

Comparteix

Icona de pantalla completa