Diari La Veu del País Valencià
Educació o fomenta la participació en les eleccions a Consells Escolars
RedactaVeu / València

Tot i que el procés d’eleccions a Consells Escolars als centres públics ja està iniciat i que culminarà el dia 28 de novembre amb les votacions, a FAPA-València acaba d’arribar la informació publicitària perquè pares, professorat, alumnes i personal d’administració i serveis participen en aquest procés tan important per a la comunitat educativa. “Com sempre Conselleria arriba tard en l’enviament de documentació que cal fer arribar a les associacions de pares i mares mitjançant la Federació, així no es fomenta la participació”, afirma Eva Grimaltos, presidenta de FAPA-València.

En total 45 fullets i 30 cartells que són insuficients per a les més de 600 AMPA federades en FAPA-València i que de nou “demostren la falta de previsió de Conselleria d’enviar les informacions a temps i de mantenir als membres de la comunitat educativa informats de totes les iniciatives educatives que els afecten”, lamenten des de FAPA.

Des de la Federació ja fa temps es va enviar tota la informació necessària per a motivar als pares i mares al fet que participen en aquest procés electiu tan important per al bon funcionament dels seus centres.

A més en aquests moments, des de la secretaria de formació de FAPA-València, estan en marxa els cursos d’eleccions a consells escolars per a totes les AMPA que enguany tenen eleccions als seus centres. “El que no fa l’administració, ho fem nosaltres. Mentre la LOMQE i la Conselleria d’Educació restringeixen la participació en els consells escolars, FAPA-València la potència amb més força”, conclou Eva Grimaltos.

Comparteix

Icona de pantalla completa