Diari La Veu del País Valencià
EU denuncia ’irregularitats’ en la gestió de Fira València
RedactaVeu / València

La síndica d’EUPV en Les Corts i coordinadora de la formació d’esquerres, Marga Sanz, ha recordat que “hi ha una ombra d’irregularitats molt evident en la gestió de Fira València i, singularment, en la figura del seu ex president, Alberto Català”. Sanz ha criticat també l’absoluta manca de control per part del Consell, la qual cosa resulta encara més greu tenint en compte els milions d’euros que ha aportat el Banc Europeu d’Inversions (BEI).

Esquerra Unida ja denuncià els pagaments en negre per part de la trama Gürtel a una directiva de Fira València, així com la realització de viatges privats d’una empresa del president amb càrrec al pressupost de la institució.

Sanz ha lamentat que Alberto Català “abandona Fira València, després d’executar-se un Expedient de Regulació d’Ocupació i de fer-se públic un rosari de denúncies d’irregularitats”. Així, la formació d’esquerres ha registrat en Les Corts la sol·licitud per a la creació d’una comissió d’investigació sobre Fira València, tal com ve demanant l’oposició des de fa anys.

Comparteix

Icona de pantalla completa