Diari La Veu del País Valencià
EU demana al president de Cierval que faça neteja” en Fira València
RedactaVeu / València

La síndica d’EUPV en Les Corts i coordinadora de la formació d’esquerres, Marga Sanz, ha exigit al nou president de Fira València, José Vicente González, que “pose ordre” i que “faça neteja”, en referència a les nombroses irregularitats denunciades durant l’època del president anterior, Alberto Catalá. “Cal que la institució obra les seues portes immediatament a la fiscalització de la Sindicatura de Comptes”, ha demanat Sanz, qui ha reiterat la demanda de la formació d’esquerres d’obrir una comissió d’investigació sobre les irregularitats en Fira València.

A més, la dirigent d’esquerres ha criticat el model proposat pel nou president que suposa “mantenir una institució ferial, teòricament privada i en mans de l’empresariat valencià, amb fons públics”. Per a Sanz, “l’etapa de Catalá al front de Fira València demostra que el model ha fracassat”.

La síndica d’EUPV ha recordat que “hi ha una ombra d’irregularitats molt evident en la gestió de Fira València i, singularment, en la figura del seu expresident, Alberto Català”. Sanz ha criticat també l’absoluta manca de control per part del Consell, tenint en compte els milions d’euros que ha aportat el Banc Europeu d’Inversions (BEI). A més a més, la síndica de la formació d’esquerres ha recordat l’Expedient de Regulació d’Ocupació executat arran de la “pèssima i qüestionable gestió de la direcció anterior”.

Comparteix

Icona de pantalla completa