Diari La Veu del País Valencià
Presentació del llibre ‘Això no és africà!’
El dimecres 6 de novembre, a les 20h, presentem el llibre Això no és africà, de Marc Serena (editorial La Magrana) al Café Malvarrosa Espai Paral·lel (C/ Historiador Diago 20, València).

La presentació anirà a càrrec del mateix autor i de Luis Navarro, coordinador del grup de Drets Humans de Lambda.

Aquest llibre és el resultat del viatge que Marc Serena va fer durant set mesos pel continent africà. Dels 15 països que va visitar, va recollir testimonis de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals, la vida dels quals corre perill a diari per la seua orientació sexual i/o identitat de gènere ja que a Àfrica, l’homosexualitat és perseguida amb penes de presó a molts països i en alguns ho és, fins i tot, amb la pena de mort.

Àfrica és el continent amb les lleis més repressives i on el col·lectiu LGTB és més vulnerable. Els seus drets són violats de forma sistemàtica i s’emparen en Això no és africà!. Però ells i elles, i molts més, amb les seues vides i la seua valentia són la prova que desmunta aquesta mentida, perquè l’homosexualitat és tan africana com de qualsevol altre continent.

L’acte està organitzat pel grup de Drets Humans de Lambda i s’inclou dins dels seu projecte de treball amb immigrants LGTB a la ciutat de València.

Vos esperem!

Grup de Drets Humans de Lambda

aixonoesafrica.tumblr.com

Comparteix

Icona de pantalla completa