Diari La Veu del País Valencià
La continuïtat de LA VEU depén essencialment dels agermanats
RedactaVeu / València

En ple segle XXI i en l’era de les tecnologies i de comunicació, la normalització lingüística del valencià, necessita de mitjans de comunicació fets en llengua pròpia, que combinen la qualitat i seriositat periodística, amb la interacció dels lectors i ciutadans. I això representa hui LA VEU.

Per això, si nosaltres i vosaltres volem la ‘continuïtat’ de LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ, cal consolidar econòmicament el diari a través, essencialment, de l’ajuda econòmica dels lectors agermanats.

Demanem agermanats des d’un café al mes (1€/mes = 12 €/any) per dos motius molt importants: en primer lloc, per consideració a tots els qui vulguen agermanar-se a LA VEU i tinguen una situació econòmica difícil: aturats, joves, jubilats, …; en segon lloc, per consideració als qui ja donen suport econòmic altres projectes cívics, culturals, ambientals, … existents quan va nàixer LA VEU el 1-1-2013.

Però també teniu la possibilitat, si podeu i voleu, de fer aportacions superiors als 12 € a l’any. Això ja està passant i molts agermanats han fet donacions de més quantitat d’un café mensual. A tots, des d’ací moltes gràcies.

Corre LA VEU. La teua, la de tots !

L’Equip de

Comparteix

Icona de pantalla completa