Diari La Veu del País Valencià
Vila-real acull el IV Fòrum d’Innovació
La Fundació Globalis, amb el suport de l’Ajuntament de Vila-real organitza el proper dilluns 19 de desembre a l’Auditori Municipal de Vila-real, el IV Fòrum d’Innovació, espai de trobada per a emprenedors, empresaris i organismes relacionats amb la innovació i el món empresarial, on l’intercanvi de coneixements, experiències i històries d’emprenedoria seran els protagonistes. El principal objectiu d’aquesta trobada anual és difondre la cultura de la innovació i el suport a l’emprenedoria innovador de la regió.

Durant la gala es coneixeran les empreses guanyadores de “Premis Globalis”, joves empreses amb un alt component d’innovació. Aquests guardons volen identificar, reconèixer, promoure i divulgar l’esforç dels emprenedors que estan al capdavant d’aquestes joves iniciatives empresarials, valorant i recompensant els seus esforços i capacitats per a portar-los endavant, mostrant exemples que animin iniciatives semblants. S’atorgaran 4 premis, a més del premi “Vila-real Innpulso”.

En aquesta edició del Fòrum d’Innovació de Vila-real, es retrà homenatge a Dolores Cortés en el 90 aniversari del seu naixement. Empresària i dissenyadora des de molt jove, va convertir a la signatura vila-realenc en referent nacional i internacional de moda de bany. El seu alt component de disseny, premiada trajectòria i expansió internacional no ha estat renyit amb mantenir tots els seus processos productius a la ciutat.

Dins de les activitats planificades per a aquest fòrum, trobem un altre ponent de nivell nacional, Anxo Pérez, el multidisciplinari creador de la metodologia 8Belts, poliglota al servei del govern nord-americà, escriptor del llibre “Els 88 Esglaons de l’Èxit”, prologat per Pablo Motos, i guanyador de diversos premis emprenedors, entre els quals es troba la distinció de Ciutadà Europeu 2014, a més de moltes altres habilitats i particularitats que ens seguiran sorprenent. Anxo ens desvetllarà sota la ponència “La intel·ligència de l’Èxit” claus que ens ajudaran a triomfar en la teva vida, tant a nivell personal com laboral.

La jornada es tancarà amb una activitat de networking, amb l’objectiu d’ajudar els assistents a millorar la seva xarxa de contactes i buscar sinergies entre els assistents.

L’assistència al fòrum és gratuïta prèvia inscripció al web de la Fundació Globalis www.fundacionglobalis.org.

Fundació Globalis

La Fundació Globalis és una entitat privada, sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la modernització del teixit empresarial a Vila-real i dóna suport a totes aquelles iniciatives que suposen una innovació o diversificació empresarial o social. Dinamitzant el teixit empresarial, la ciutat i la seva àrea d’influència des d’una perspectiva global amb un nou model d’innovació 360º, la fundació promou i dóna suport a la emprenedoria, projectes innovadors, treballa per millorar l’ocupació dels joves a més de donar suport a projectes vinculats al sector de la salut, la nutrició i l’esport.

Comparteix

Icona de pantalla completa