Diari La Veu del País Valencià
Dilluns es coneixerà els guanyadors dels ‘Premis Globalis’
Dilluns es coneixerà els guanyadors dels “Premis Globalis”, reconeixement a la innovació empresarial

El nom de les empreses guardones i el lliurament de premis es realitzarà en el IV Fòrum d’Innovació, organitzat per Fundació Globalis

L’edició 2016 dels “Premis Globalis” prompte desvelerá quines són les empreses guanyadors. I és que, dilluns que ve 19 de desembre es realitzarà el lliurament de premis en el marc del IV Fòrum d’Innovació organitzat per la Fundació Globalis, amb el suport de l’Ajuntament de Vila-real, i que se celebrarà a l’Auditori Municipal de Vila-real, amb l’objectiu fonamental de difondre la cultura de la innovació i el suport a l’empreniment innovador de la regió.

Els “Premis Globalis” volen identificar, reconéixer, promoure i divulgar l’esforç dels emprenedors que estan al capdavant d’estes jóvens iniciatives empresarials. Estos premis pretenen valorar i recompensar els seus esforços i capacitats per a portar-los avant, mostrant exemples que animen iniciatives semblants. S’atorgaran 3 premis, a més del premi “Vila-real Innpulso” i “Premio Trayectoria”.

A més del lliurament dels “Premis Globalis”, en el IV Fòrum d’Innovació s’homenatjarà a Dolores Cortés, empresària i dissenyadora de referència, pel 90 aniversari del seu naixement i es podrà assistir a la ponència del multidisciplinari Anxo Pérez, escriptor del llibre “Los 88 Escalones del Éxito”, prologat per Pablo Motos. La jornada es tancarà amb un networking, amb l’objectiu d’ajudar als assistents a millorar la seua xarxa de contactes i buscar sinergies entre els assistents.
L’assistència al fòrum és gratuïta prèvia inscripció en la web de la Fundació Globalis www.fundacionglobalis.org.

Esta activitat es troba dins del marc d’activitats de Focus Pime i Emprendimiento, i compta amb el suport i el finançament de la Generalitat Valenciana.

Fundació Globalis
La Fundació Globalis és una entitat privada, sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la modernització del teixit empresarial a Vila-real i dóna suport a totes aquelles iniciatives que suposen una innovació o diversificació empresarial o social. Dinamitzant el teixit empresarial, la ciutat i la seva àrea d’influència des d’una perspectiva global amb un nou model d’innovació 360º, la fundació promou i dóna suport a la emprenedoria, projectes innovadors, treballa per millorar l’ocupació dels joves a més de donar suport a projectes vinculats al sector de la salut, la nutrició i l’esport.

Comparteix

Icona de pantalla completa