Diari La Veu del País Valencià
Concert Solidari a Vila-real
La Regidoria de Joventut de Vila-real i la Banda Jove de la Unió Musical la Lira han organitzat, per cinquè any consecutiu, el Concert Solidari que, com cada any per aquestes dates, recapta fons per a una causa solidària.

En aquest cas, l’actuació tindrà lloc demà dijous, 22 de desembre, a les 20.00 hores, a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner i l’entrada tindrà un cost de 5 euros, que aniran destinats a l’associació de persones afectades de fibromiàlgia i malalties reumàtiques Afervil i es podran adquirir tant a l’Espai Jove al llarg de tot el dia, com a les taquilles de l’Auditori mitja hora abans. A més, es posaran a la disposició dels qui vulguen col·laborar entrades de fila 0.

La periodista Sheila Gil presentarà el concert, que comptarà amb l’actuació de la Banda Jove i amb el grup d’Alcàsser Sva-ters, que presentaran el seu nou treball Simis i interpretaran una desena de temes en acústic, amb el seu característic estil que va des de l’ska clàssic al rock, passant pel reggae o els sons llatins com la cúmbia o la salsa.

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha animat els veïns a “no perdre’s aquesta oportunitat de conèixer més d’a prop el talent de la nostra Banda Jove i de viure l’estrena del nou treball d’un grup totalment eclèctic i divertit com Sva-ters, tot açò amb una única fi, ajudar a una entitat que treballa pel benestar de les persones”.

Comparteix

Icona de pantalla completa