Diari La Veu del País Valencià
Vila-real posa a punt la piscina Yurema Requena durant el Nadal
El Servei Municipal d’Esports escomet durant aquesta setmana treballs de millora i posada a punt de la piscina municipal Yurema Requena, que romandrà tancada fins al pròxim 2 de gener. En concret, els treballs se centren en la reparació de la platja de la piscina i la millora de l’accés per als xiquets acompanyats, així com la reforma del vestidor de monitores i del sistema d’acumuladors d’aigua calenta sanitària de les instal·lacions. Per a açò, es destinarà un pressupost de 22.500 euros.

“Enguany, amb motiu del pla d’ajust que ens vam veure obligats a aplicar per a fer front a les sentències urbanístiques dels anys del PP i l’increment del cost dels residus, no vam poder escometre durant l’estiu el Pla de Millora de les Instal·lacions Esportives que hem realitzat en els últims exercicis per a tenir les infraestructures esportives en les millors condicions. Per açò, ara, hem volgut aprofitar la setmana de vacances de Nadal per a dur a terme xicotetes millores de manteniment de la piscina que són urgents i necessàries”, explica la regidora d’Esports i Salut, Silvia Gómez.

Amb motiu d’aquestes obres de manteniment, la piscina Yurema Requena i el gimnàs romandran tancats fins al pròxim 2 de gener. Els usuaris de la piscina poden accedir durant aquest període a la piscina del Centre de Tecnificació Esportiva, en horari de 8.15 a 21.30 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa