Diari La Veu del País Valencià
Regularització dels professionals de l’esport davant la Conselleria
Redactaveu / València

El Col·legi de Llicenciats en Educació Física valencià (ICOLEFCV) ha reivindicat davant la Conselleria d’Educació la necessitat de regular el mercat laboral de l’activitat física i l’esport per a garantir la bona praxi dels professionals del sector.

En l’actualitat, “existeix una clara desprofessionalització del sector i un augment de l’economia submergida. Conflueixen en un mateix mercat de treball un gran nombre de professionals, uns qualificats i altres no”, ha explicat Xavier Tomàs, president de l’ICOLEFCV.

Així mateix, el Col·legi de Llicenciats en Educació Física ha advertit que és “imprescindible” que el personal que tinga grups de persones al seu càrrec, compte amb una titulació oficial per a garantir “la salut i la seguretat dels usuaris”.

D’altra banda, el Secretari Autonòmic de la Conselleria d’Educació ha instat l’ICOLEFCV a denunciar les situacions irregulars que es produeixen, oferint els seus serveis d’inspecció educativa.

De fet, ja s’estan estudiant diferents convocatòries de places públiques de diferents ajuntaments del País Valencià que no reunien els requisits de titulació exigibles.

Comparteix

Icona de pantalla completa