Diari La Veu del País Valencià
Nova edició de Nadal per a 15 alumnes de la Panderola
Campus Natura promou la conciliació de famílies amb fills amb necessitats especials amb una nova edició de Nadal per a 15 alumnes de la Panderola

Una quinzena d’alumnes del Centre d’Educació Especial (CEE) la Panderola gaudeixen d’una nova edició del Campus Natura, organitzat per la Regidoria de Família per a promoure la conciliació de les famílies amb fills amb alguna necessitat educativa especial durant les vacances de Nadal. La regidora de l’àrea, Rosario Royo, ha visitat el centre, en el qual es realitzen algunes de les activitats, per conéixer de primera mà com està funcionant el projecte.

Royo assegura que el projecte “serveix per facilitar la convivència familiar i donar un respir en èpoques de vacances al nucli més proper a l’alumne i al participant, que gaudeix de gran varietat d’activitats diferents a les habituals”. Així, a més de concentrar-se en el centre educatiu, els usuaris també fan eixides programades per practicar esport i visites a llocs d’interés. “Des de l’Ajuntament de Vila-real treballem per donar resposta a les famílies amb fills amb necessitats educatives especials, ja que considerem que al mateix temps estem fomentant les activitats extraescolars entre tots els xiquets de la ciutat, sense cap tipus d’exclusió, i ajudem així a la integració, socialització i inclusió de l’alumnat, sense oblidar que d’aquesta manera també s’atenen totes les necessitats que puguen presentar els xiquets, independentment del seu perfil”, conclou.

Comparteix

Icona de pantalla completa