Diari La Veu del País Valencià
Una companyia valenciana guardonada amb el premi a la millor empresa de disseny sostenible
Europa Press / València

Aquest premi s’atorga en reconeixement a la tasca que l’empresa ha desenvolupat en tecnologia i processos sostenibles per a la indústria de la moda.

Aquestos prestigiosos premis organitzats per WGSN, són els únics a escala mundial, amb un jurat format per 63 personalitats del món del disseny, la indústria, la comunicació, les arts i el periodisme dels cinc continents. WGSN és l’autoritat mundial en estil i disseny.

El guardó ha estat recollit pel president de la companyia Enrique Silla, en una gala celebrada al Victoria & Albert Museum de Londres, on després d’agrair a WGSN el guardó atorgat en nom de tot l’equip de Jeanologia, ha destacat: “la moda no només és disseny i glamur. La forma en la qual fabriquem els nostres productes és part de l’ADN del producte, sense respecte al nostre planeta i a les persones que treballen en la indústria tèxtil no hi ha futur en el món de la moda”.

Actualment, l’empresa té clients en els cinc continents i l’exportació de les seues màquines i serveis representa el 90% de la seua facturació, i internacionalitza els seus productes a 45 països.

Comparteix

Icona de pantalla completa