Diari La Veu del País Valencià
Nomenament de la reina de les festes 2017
L’alcalde anuncia el nomenament de Verónica Fortuño com a reina de les festes 2017, amb les seues dames Isabel Carda, Afra Rubio, Danae Navarro i Mónica Font

La ciutat de Vila-real emprén un nou curs festiu, amb el nomenament oficial de Verónica Fortuño Espinosa com a reina de les festes 2017.

L’alcalde, José Benlloch, ha anunciat de forma oficial el nomenament de la jove vila-realenca en el tradicional acte oficial celebrat a la sala de plens de l’Ajuntament, que ha pogut ser seguit en directe a través del canal municipal en Youtube. Verónica Fortuño, de 19 anys i estudiant de Fisioteràpia, ostentarà el càrrec durant les festes patronals en honor a Sant Pasqual i la Mare de Déu de Gràcia, juntament amb les seues quatre dames: Isabel Carda Navarro, Afra Rubio Bonet, Danae Navarro Arjona i Mónica Font García.

Les noves dames han estat rebudes per les seues predecessores, Sara Ramos, Rut Manrique, Marta Soler i Belén Lloret, mentre que ha sigut la reina de 2016, Silvia Cantavella, qui ha donat la benvinguda a la jove que la succeirà enguany en el càrrec.
Verónica Fortuño i les seues quatre dames d’honor tindran la primera aparició pública el febrer que ve, en l’acte d’homenatge a la reina i cort d’honor de 2011 i seran proclamades oficialment en un acte solemne el pròxim mes d’abril.

Comparteix

Icona de pantalla completa