Diari La Veu del País Valencià
Bellver (PP) assegura que el ‘tripartit’ representa l’alegria quan els terroristes ixen al carrer
Europa Press / València

Així s’han expressat en la Jornada Interparlamentària que el PPCV celebra aquest dilluns a València, en què també han intervingut el diputat nacional Gerardo Camps i l’eurodiputada Eva Ortiz. El secretari general dels populars valencians, Serafín Castellano, ha estat l’encarregat d’inaugurar la jornada, que clausurarà el president de la Generalitat i del partit, Alberto Fabra.

Segons Bellver, “el tripartit d’esquerres representa la hipocresia i la coacció a la llibertat” i, sobre aquesta qüestió, ha lamentat que EUPV “posa com a condició a un futur tripartit la desaparició dels concerts amb els col·legis privats”.

“L’esquerra representa l’obsessió per la nacionalització de les empreses i l’exclusió de la societat civil”, així com “la guerra de l’aigua i la falta de compliment al pla d’estabilitat”, ha manifestat Bellver, que ha indicat que també suposaria “l’eixida de l’euro”. També, ha indicat que el tripartit representa “l’alegria quan els terroristes ixen al carrer”.

En canvi, ha ressaltat que el PP “representa la garantia d’una sanitat i educació públiques, universals i de qualitat; representa la llibertat d’elecció i expressió dels ciutadans; una aposta decidida per la societat valenciana, el treball decidit per l’atracció d’inversions, el consens, la pau de l’aigua”.

Per la seua banda, Pedro Agramunt ha valorat el treball que realitzen els 13 senadors del PP que representen el País Valencià, que estan “orgullosos de donar suport al Govern i seguirem fent-ho fins al final”.

“No entenem que alguns ens demanen que votem contra el nostre govern, que està fent les coses fantàsticament bé”, ha dit el senador, que ha afegit que l’objectiu és “traure Espanya del forat en el qual la va deixar el PSOE”.

Segons la seua opinió, “l’únic risc que podem tenir no és el tripartit, és el pentapartit”, amb “el PSOE, el PSC, IU…deu o 12 partits tots contra el PP”, cosa que suposaria que “s’hauria de pagar la factura a cada un d’ells i Espanya al clot una altra vegada”.

Finalment, ha ressaltat que la sentència contrària al final de la ‘doctrina Parot’ “és responsabilitat exclusiva del PSOE”.

Comparteix

Icona de pantalla completa