Diari La Veu del País Valencià
ARRAP agreix al seu públic el suport rebut amb el vídeo #SouARRAP
RedactaVeu / València

El darrer mes de juliol, el grup de rap valencià ARRAP complia dos anys sobre els escenaris. La cita va ser al Feslloch, festival on va debutar l’any 2011 a un petit escenari i que enguany els tornava a acollir, aquesta vegada per fer vibrar un públic entregat i nombrós.

Dos anys després, moltes coses han canviat per a la formació, sobretot arran de la publicació del seu disc Ara va de bo, movent-se arreu de la geografia dels Països Catalans, encara amb la seua joventut latent. L’actuació del Feslloch de 2013 va ser enregistrada per Granissat Productora Audiovisual, amb la intenció de realitzar aquest vídeo d’agraïment que hui publica el grup valencià.

Amb aquest vídeo, ARRAP vol donar les gràcies a totes i tots els seguidors que durant aquest dos anys han fet possible el naixement i creixement del grup, així com obrir la porta al 2014, un any en el qual, segons ens han fet entreveure, s’albiren moltes novetats. El vídeo #SouARRAP es farà públic hui dia 4 de novembre al seu canal de Youtube i a totes les xarxes socials del grup a partir les 21.30 hores.

Segueix ARRAP a @ARRAPgrup o a Facebook.com/ARRAPgrup

Comparteix

Icona de pantalla completa