Diari La Veu del País Valencià
L’oposició remarca que Camps i Barberá podran explicar com es varen negociar els contractes
ACN / València

Les tres formacions de l’oposició (PSPV-PSOE, Compromís i Esquerra Unida del País Valencià) han coincidit en remarcat que tant l’expresident valencià com l’alcaldessa s’han negat a donar explicacions a les Corts Valencianes sobre els contractes de Nóos. L’oposició considera que és “una bona notícia” perquè podran explicar en seu judicial com es varen negociar els contractes.

En aquest sentit, el secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha dit que és “raonable” que se cite a declarar Barberá i Camps perquè “les decisions que es varen prendre ací estaven dirigides per ells”. Puig ha dit que han d’explicar perquè varen prendre unes decisions que han estat tan negatives per al País Valencià.

El portaveu de Compromís en Les Corts, Enric Morera, ha considerat que la citació és una bona notícia “perquè tant Francisco Camps com Rita Barberá hauran d’explicar on estan els diners de les valencianes i els valencians i quina ha estat la seua implicació en un cas tan lamentable, com és el cas Nóos, de saqueig de les arques públiques valencianes de l’ajuntament i de la Generalitat”. “Això no ho han explicat mai en seu parlamentària, negant-se ells o protegits pel PP que ha vetat eixes explicacions”, ha remarcat Morera que ha insistit que el PP, “ha ocultat molta informació i està encobrint molta gent en el cas Nóos. Esperem i desitgem que la declaració de l’expresident i de l’alcaldessa servisquen per a donar llum i per aclarir coses que s’han d’aclarir i de saber”.



El portaveu adjunt d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Ignacio Blanco, de la seua banda, s’ha mostrat molt satisfet per la citació judicial i ha assenyalat que “fins ara tots dos, que són diputats a Les Corts, s’han negat a comparéixer al parlament i dir què van fer i què no van fer per afavorir Iñaki Urdangarin, que es va endur més de 4 milions dels valencians”.

Comparteix

Icona de pantalla completa