Diari La Veu del País Valencià
Actuacions previstes per a les pròximes festes
Chenoa, Celtas Cortos, Aspencat, Georgie Dann, La Fuga, Loquillo i el Dúo Dinámico, en el cartell de festes de 2017

La Junta de Festes tanca els concerts previstos per als festejos de maig i de setembre, amb destacats artistes de diferents estils musicals per arribar a tots els segments de població i amb el nou espai de la plaça del Madrigal

Chenoa, Celtas Cortos, Aspencat, Georgie Dann, La Fuga, Loquillo i el Duo Dinámico són algunes de les actuacions previstes per a les pròximes festes en honor a Sant Pasqual i a la Mare de Déu de Gràcia d’enguany.

El regidor de Festes, Javier Serralvo, acompanyat pel president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, i pel responsable de la comissió d’espectacles, Borja Llop, ha presentat un cartell musical on s’inclouen actuacions i espectacles de diferents estils per atraure joves i majors i que enguany, a més dels espais habituals com la plaça Major o el Recinte de la Marxa, incorporen una nova ubicació per als concerts, com la nova plaça al costat del Madrigal.

El programa s’iniciarà el divendres 12 de maig a la plaça Major, amb el Rock per la Llengua, organitzat en col·laboració amb la Regidoria de Normalització Lingüística, que enguany comptarà amb tres grups de la talla d’Aspencat, Candela Roots i Vadebo. A a la nit del dissabte està previst el concert del mític grup espanyol de folk rock amb influències cèltiques Celtes Curts, al mateix espai. El dimarts 16 serà el torn de l’orquestra Mediterráneo al Macrosopar de penyes, i el dimecres 17 repetirà una de les fórmules musicals que major èxit va tenir a les anteriors festes, com és l’actuació del musical Hollywood, a l’avinguda del Cardenal Tarancón. Un dia després, la plaça Major tornarà a acollir una altra de les cites més esperades i més demandades pels vila-realencs, després d’aconseguir un ple total als anteriors festejos, com és l’actuació de Canta Juegos, el musical.

El divendres 19, i coincidint amb el Macrosopar de veïns que organitza cada any la Regidoria de Participació Ciutadana, l’avinguda de la Murà serà escenari de l’actuació de l’orquestra Tucán i el Recinte de la Marxa comptarà amb els concerts del conegut grup de rock càntabre La Fuga, juntament amb la banda El rincón de los sueños.

El 20 de maig, últim dissabte de festes, tindrà lloc l’esperada estrena de la plaça al costat del Madrigal com a recinte per a concerts, amb camerins que s’habilitaran especialment a l’estadi per a l’actuació de la reconeguda cantant i compositora que va eixir de la primera edició del programa Operación Triunfo Chenoa. Tancarà les festes, el diumenge a la plaça Major, el popular cantant francés Georgie Dann, que interpretarà alguns dels seus temes més famosos.

Ja al setembre, el cartell de les festes de la Mare de Déu de Gràcia estarà encapçalat pel cantant de rock and roll Loquillo, que serà el segon artista de l’any a passar per la plaça del Llaurador, en un concert que es realitzarà el dissabte 2.

El dijous 7 ja està confirmada l’actuació de l’orquestra Centauro al Recinte de la Marxa, coincidint amb el macrosopar de tombet de bou; així com la del grup Funambulista, el dissabte 9 a la plaça Major, i també el tancament de les festes, que serà a càrrec del Dúo Dinámico, el diumenge 10 a la plaça Major.

Serralvo ha agraït a la Junta de Festes l’esforç realitzat per a oferir “actuacions musicals d’alta qualitat, gratuïtes i que satisfacen a tots els públics”, al mateix temps que ha recordat que “els concerts i espectacles també són cultura i economia” i ha assegurat que “ha quedat un cartell molt digne, amb el pressupost disponible, en un any especial, que serà difícil de superar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa