Diari La Veu del País Valencià
El musical ‘19 días y 500 noches’ a Vila-real
El musical ‘19 días y 500 noches’ del vila-relenc Hugo Rubert arriba a l’Auditori amb dues sessions a benefici d’Acudim

La companyia Sèquit Teatre, de Vila-real, estrena l’obra, que compta amb el suport de Cultura i Joventut, en la qual homenatja al cantautor Joaquín Sabina amb representacions els dies 2 i 3 de març, per a les que ja es poden adquirir les entrades

La companyia de Vila-real Sèquit teatre estrenarà a la ciutat aquest mes de març el musical 19 días y 500 noches, amb guió i direcció del jove vila-realenc Hugo Rubert. L’obra, que compta amb el patrocini de les regidories de Cultura i Joventut, és un homenatge al cantautor espanyol Joaquín Sabina.

L’escenari del Auditori Municipal es convertirà en el Darling’s, el bar de Juan, on es retroba amb Tuli, després de passar tres anys en la presó, que torna amb la idea de venjar-se de Villegas, l’oncle de Juan, ja que va ser ell qui el va delatar.

Els dies de representació són el dijous 2 de març, a les 19.00 hores, i el divendres 3 a les 20.00 hores a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner. Els preus de les entrades són de 5 euros en amfiteatre i 8 en platea i es podran aconseguir per telèfon en el 666 388 861 i al 638 104 771, a l’associació Acudim i a Rubert Joiers, situada al carrer de la Cova Santa, 13.

Els beneficis de la recaptació aniran destinats a l’associació Acudim per a l’adquisició de cadires de rodes.

Comparteix

Icona de pantalla completa