Diari La Veu del País Valencià
Vila-real celebra la quarta edició de la Fira Outlet
L’esdeveniment, amb horari de 10.00 a 20.00 hores, ofereix tot tipus de productes, on destaquen moda de senyora i cavaller, infantil, juvenil, esports, bijuteria i altres

La Unió de Comerç de Vila-real (UCOVI), en col·laboració amb la Regidoria d’Economia de Vila-real, celebra aquest diumenge la quarta edició de la Fira Outlet, en la qual participaran un total de 33 comerços de la ciutat de diferents sectors. Moda, sabateria, llenceria, complements, floristeria i altres sectors es donaran cita a la plaça Major, on oferiran productes de gran qualitat a preus molt competitius, tant en moda de senyora i cavaller, com en la infantil i juvenil, esports, bijuteria, bosses i sabates. A més, també hi haurà articles per a la llar i de neteja.

El regidor d’Economia, Xavier Ochando, ha destacat que “l’objectiu és ajudar al fet que les tendes, que són un dels principals motors econòmics de la ciutat, es desprenguen de l’estoc que tenen a baix cost i aconseguir que els veïns s’interessen pels seus productes en una espècie de segones rebaixes, tot i que només per un dia”.

“És una oportunitat tant per als comerços, com per als clients, que poden aprofitar un moment extraordinari per a gaudir dels descomptes excepcionals que s’ofereixen”, apunta, al mateix temps que destaca que “al marge dels atractius preus, hi ha un important incentiu, com és consumir en els negocis de la nostra ciutat, el principal valor de la qual és l’atenció personalitzada i de qualitat”. La fira estarà oberta de 10.00 a 20.00 hores de manera ininterrompuda i oferirà activitats paral·leles.

Comparteix

Icona de pantalla completa