Diari La Veu del País Valencià
Fabra anuncia que serà el candidat del PP a la Generalitat
EFE / València

Fabra s’ha pronunciat així durant la clausura de la Interparlamentària del PP valencià, on també ha anunciat que les dades de l’atur registrades al mes d’octubre “seran molt bones”.

“He estat amb vosaltres, estic amb vosaltres i estaré amb vosaltres encapçalant la candidatura per a poder seguir sent una referència del Partit Popular i portant el nostre missatge a tots els ciutadans”, ha asseverat el president de la Generalitat entre un llarg aplaudiment dels parlamentaris assistents a l’acte.

A més, ha demanat als integrants del partit que siguen “altaveus” del projecte del PP, que ha definit com “d’esperança i de futur”, i que no perden “ni un minut” en les qüestions que “uns altres vulguen obrir”, sinó que treballen per millorar l’economia i resoldre el problema de la desocupació.

Ha reivindicat que durant els dos últims anys s’han hagut de prendre decisions “molt difícils” però necessàries, però ara es comencen a veure “els fruits” i hi ha un canvi de tendència, gràcies al “compromís i la fermesa” dels Governs del PP.

Ha destacat que, encara que “alguns pensen que no s’ha fet res”, s’ha aconseguit una reforma de la llei de Costes; un augment dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat, i un dèficit asimètric com a “primer pas” cap a un nou model de finançament.

Fabra ha explicat que seguirà treballant, a partir de les conclusions dels experts de Les Corts i dels Premis Jaume I d’Economia, per a aconseguir un finançament autonòmic que garantisca a tots els ciutadans la mateixa cartera de serveis, amb independència del seu lloc de residència.

Comparteix

Icona de pantalla completa