Diari La Veu del País Valencià
Puig: “Fabra ha d’exigir a Wert que no acabe amb les beques Erasmus”
Redactaveu / València.

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha instat aquest matí a Fabra al fet que “exigisca al ministre Wert que derogue la normativa que acaba amb les beques Erasmus”, al mateix temps que li ha demanat que “si finalment no s’aconsegueix, ha d’establir mesures d’ajuda per als més de 5.300 estudiants valencians afectats”. Al mateix temps, ha anunciat que alguns ajuntaments socialistes, com el de Vila-real, prendran les mesures necessàries “per a estar al costat dels estudiants”.

D’aquesta manera, Puig s’ha referit al que ha qualificat com “la nova destralada de Wert, que ja no té cap complex de passar a la història com el pitjor ministre d’Educació que hem tingut” remarcant que “es tracta d’una traïció cap els estudiants que ja estan d’Erasmus, entre els quals hi ha més de 5.300 valencians que ja estan acollits a aquest programa i que, d’un dia per a un altre, s’han despertat amb què el Govern els ha deixat tirats”.

Així, ha demanat que aquesta normativa “es reforme de forma immediata”, al mateix temps que ha apuntat que “els socialistes plantejarem una reforma dins de l’espai pressupostari”.

Comparteix

Icona de pantalla completa