Diari La Veu del País Valencià
La Fundació Campus Ontinyent organitza un Circuit Café Teatre
RedactaVeu / Ontinyent

La Fundació Campus Ontinyent, dins del programa ‘Ociversitari’, posa en marxa el Circuit Café Teatre. Des del proper divendres i fins el 30 de maig de 2014, se succeïran en distints locals d’oci de la ciutat espectacles d’humor, màgia o mentalisme cada últim divendres de mes. El Circuit Café Teatre Campus Ontinyent té com a principal objectiu augmentar l’oferta d’oci per als universitaris i, a la vegada, servir per potenciar la imatge d’Ontinyent com a ciutat universitària. L’humorista i presentador de televisió Eugeni Alemany serà qui pose aquest divendres en marxa el circuit teatral del campus d’Ontinyent amb l’espectacle En persona, guanye, en el ‘Llámame Lola’.

A banda del showman i humorista valencià Eugeni Alemany, actuaran el còmic i presentador Javier Botía; la premiada parella de monologuistes Trotacómicos; Óscar Tramoyeres i el seu humor típicament valencià; l’hipnotitzador Toni Pons, actualment al Talía; l’humor transgressor de Rafa Alarcón; la jove actriu Patricia Espejo o els sketxes alternats amb monòlegs del grup Tres i no Res, que tancaran el cicle.

El representant del Patronat de la Fundació i regidor Pepe Pla, manifestava que “es tracta d’una oferta que pretén oferir als i les estudiants les possibilitats d’oci que poden tenir a les grans ciutats, perquè ser ciutat universitària també comporta comptar amb iniciatives com aquesta perquè la gent estiga còmoda. A més a més, de potenciar l’oci nocturn, impulsarem també l’activitat als establiments hostalers d’aquest sector”, destacava.

Pla acudia a la presentació del Circuit Café Teatre juntament amb Rafa Miragall, coordinador de l’activitat, i Jordi Martínez, President de l’Associació d’hostalers AHVAL. Miragall explicava que les actuacions consistiran principalment amb monòlegs de molts diversos tipus, que donen cabuda a espectacles d’humor, màgia o mentalisme, “tot diferent, complementari entre sí i de qualitat”.

Els espectacles tindran lloc l’últim divendres de cada mes a les 23 hores, cada vegada a un local de la localitat, que, segons explicava Jordi Martínez, “no s’ha volgut que foren sols pubs o locals de nit, sinó que hem inclòs també restaurants, ja que una activitat com aquesta pot ser un bon colofó a un sopar o a una nit completa”.

En aquest sentit, Martínez exposava que no serà necessari sopar per a accedir a les actuacions, però que els locals on es puga sopar prepararan menús especials assequibles i de qualitat per a veure els espectacles.

El President de l’Associació d’Hostalers tenia especials paraules d’agraïment per a la Fundació Campus Ontinyent i els seus patrons “per tenir la iniciativa d’impulsar l’oci nocturn, que és una cosa que no es feia fins ara a la ciutat, una línia en la qual creiem que s’ha de seguir treballant”. Martínez explicava que per a acollir aquest programa s’ha convidat tant a locals adherits com no adherits a AHVAL, “perquè tots hem de tenir l’opció de participar en una iniciativa que pretén ajudar a fer d’Ontinyent una ciutat més atractiva, que és beneficiós per a tots”, concloïa.

Comparteix

Icona de pantalla completa