Diari La Veu del País Valencià
Posicionament d’ERPV sobre el cas de les pedreres al Camp de Morvedre
El posicionament d’Esquerra Republicana del País Valencià sobre el cas de les pedreres al Camp de Morvedre és el de sempre: hi ha un termini d’explotació que s’ha de respectar i, per descomptat, no s’ha d’obrir cap pedrera nova, ni al Pinyal, és a dir, a les muntanyes de l’Hostalera i Fontanelles i el barranc de la Catalana, ni enlloc. Volem protegir el patrimoni natural de tots els ciutadans.

Considerem que l’empresa explotadora de la pedrera ha de ser qui done la solució als llocs de treball; són molts anys d’explotació i hauria d’haver tingut en compte que el termini s’acaba. No entenem que no hi haja una previsió sobre aquest tema per part de Lafarge i que utilitze la por per fer pressió per obrir noves pedreres. De fet n’hi ha d’altres obertes tant a la nostra comarca com a les comarques limítrofes, que no s’estan explotant.

ERPV utilitzarà totes les vies de les quals disposa, els nostres grups parlamentaris al Congreso i al Senat, per aturar aquest desgavell que només respon a interessos econòmics d’una empresa privada que no té en consideració el Medi Ambient, ni la nostra Natura, ni la salut de tots els ciutadans de la comarca.

Comparteix

Icona de pantalla completa