Diari La Veu del País Valencià
Compromís per Alboraia inaugura nova seu
Compromís per Alboraia inaugura nova seu aquest divendres 3 de febrer

Veïnes i veïns d’Alboraia, persones militants i simpatitzants, càrrecs públics de la coalició i qualsevol persona està convidada a la inauguració de la nova seu de Compromís per Alboraia, acte que es realitzarà aquest divendres 3 de febrer a les 19.30 hores.

La nova seu està situada a una de les zones més cèntriques del municipi, concretament en el carrer doctor Lanuza, en el tram peatonal situat entre la Plaça del Carme i el carrer doctor Lanuza.

L’acte consistirà en el parlament de diversos càrrecs institucionals i orgànics de la coalició, així com una posterior picadeta. Les persones que està previst que intervinguen són Maria Josep Amigó, diputada provincial i regidora en l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell; Graciela Ferrer, diputada en les Corts Valencianes; Àgueda Micó, cosecretària d’Organització de Compromís; Vicent Grande, portaveu de Compromís a l’Horta Nord i regidor a Emperador; Enric Bataller, diputat en el Congrés; Emili Mira, cosecretària d’organització de Compromís i Àngels Belloch, portaveu de Compromís a Alboraia i regidora en l’Ajuntament.

Amb la inauguració de la nova seu, Compromís s’ha plantejat com a objectius poder atendre millor el veïnat, així com tindre un espai on realitzar diverses activitats obertes a la ciutadania.

Compromís per Alboraia

Comparteix

Icona de pantalla completa