Diari La Veu del País Valencià
Peatonalització del Pont Vell d’Ontinyent
Compromís per Ontinyent proposa la peatonalització del Pont Vell

Arran l’anunci del projecte de rehabilitació fet pel govern del PSOE, la formació valencianista proposa protegir l’emblemàtic element del patrimoni ontinyentí

Compromís per Ontinyent ha registrat en l’Ajuntament de la ciutat una proposta per peatonalitzarel Pont Vell, després que el govern del PSOE anunciara un projecte per rehabilitar-lo a través d’una subvenció de la Diputació de València, institució on socialistes i valencianistes comparteixen govern de canvi.

Sílvia Urenya, regidora i portaveu municipal de Compromís, afirmava “la necessitat de protegir el Pont Vell a través de la seua rehabilitació, una idea que compartim amb el govern municipal. Però, a més, creiem que cal donar un pas més i evitar que el trànsit de vehicles motoritzats seguisca erosionant un element tan important del nostre patrimoni històric i monumental”.

Urenya ha remarcat “la nostra ferma voluntat constructiva a favor del patrimoni històric de la nostra ciutat per tot allò que representa: orgull com a poble amb identitat pròpia, atractiu turístic de qualitat i foment d’un sector de la construcció més sostenible, orientat cap a la rehabilitació”.

Per concloure, la portaveu valencianista reiterava la voluntat de Compromís “de seguir treballant per la ciutadania, fent una oposició constructiva i alhora crítica: seguirem col·laborant en les iniciatives positives per a Ontinyent, fent propostes de millora de la nostra ciutat i també criticant allò que considerem que no es fa bé. Perquè Ontinyent és plural i l’Ontinyent del futur el construirem entre totes i tots”.

Sílvia Ureña Reguart,
Portaveu del Grup Polític Municipal Compromís
a l’Ajuntament d’Ontinyent

Comparteix

Icona de pantalla completa