Diari La Veu del País Valencià
Compromís per Riba-roja li demana al regidor Rubén Ferrer que presente la dimissió
Donades les notícies i les informacions afegides a aquestes, aparegudes, en mitjans de comunicació, respecte a l’actuació del regidor Rubén Ferrer, portaveu de “Riba-roja puede”, en l’Ajuntament de Riba-roja de Túria

El col.lectiu de COMPROMÍS PER RIBA-ROJA reunit en assemblea extraordinaria vol dir:

Deplorem que, membres del consistori -votats per la ciutadania- en lloc d’honorar la responsabilitat que els ha sigut confiada; es dediquen a desacreditar-la amb un comportament impropi d’un representant del poble. Com ha succeït en el cas de la gravació-en dependències consistorials- feta pel regidor de “Riba-roja puede”, Rubén Ferrer, de la conversa mantinguda entre el regidor d’EUPV, Rafa Gómez Muñoz, i el regidor i regidora de “Ciudadanos”, Paco Caparrós i Teresa Ruiz; i tot amb la intenció de desacreditar les persones i/o les formacions polítiques.

Pensem que els representants polítics són referents de la ciutadania, i com a tals han de guiar la seua conducta per la senda de l’honestedad i la legalitat. Sols així esdevindran autoritat legal i moral. I per això aquelles persones que en l’exercici de la representació que els ha estat otorgada realitzen activitats il.legals i immorals, deixen de tenir l’autoritat que escau al càrrec i per tant queden inhabilitades per a desenvolupar-lo.

Conseqüentment per tant es vegem amb el deure inexcusable, de demanar-li al regidor Rubén Ferrer que presente la dimissió i pose el seu càrrec a diaposició de la formació que representa, “Riba-roja pot” per tal que esta puga substituir-lo per altra persona que represente la dita formació amb l’honorabilitat i integritat de la qual els votants són mereixedors.

Compromís per Riba-roja

Comparteix

Icona de pantalla completa