Diari La Veu del País Valencià
Banyeres de Mariola disposarà d’una subvenció de 337.500 €
EL PARTIT POPULAR DE BANYERES DE MARIOLA CELEBRA LA CONCESSIÓ D’UNA SUBVENCIÓ DE 337.500 € A BANYERES DE MARIOLA PER PART DE LA DIPUTACIÓ D’ALACANT, GOVERNADA PEL PARTIT POPULAR
S’utilitzarà per a l’ampliació del Cementeri Municipal, amb una inversió total de 450.000 €
El portaveu del grup municipal en l’Ajuntament de Banyeres de Mariola ressalta que el nostre municipi disposarà d’una subvenció de 337.500 € corresponents al Pla d’Obres i Serveis de la Diputació per als anys 2017-2018, que creix un 31,67%, serà sotmès a aprovació en el ple ordinari del mes de març.
La inversió d’aquest Pla de la Diputació d’Alacant aconsegueix els 21,2 milions d’euros, sent les localitats més xicotetes les principals beneficiàries d’aquest programa ja que el 83% – un total de 44- de les incloses en el mateix té menys de 10.000 habitants. D’elles, 26 són poblacions que no superen els 5.000 habitants.
Per la seua banda, el Pla de Millora de la Xarxa Viària Provincial invertirà enguany 2.370.000 euros, un 18% més que en 2016, en l’execució de vuit projectes que repercutiran en 15 localitats.
Per al portaveu del Grup Popular Joge Esteve “aquesta important injecció per als pobles i ciutats de la nostra província, torna a posar de manifest la importància i necessitat de les diputacions provincials.”
Segons afirma Esteve “la sensibilitat municipal i proximitat del Govern Provincial , que presideix el popular César Sánchez, és la que possibilita que el nostre poble reba inversions que seran gaudides pels nostres veïns. Sempre que es necessita a la Diputació, aquesta ajuda al nostre municipi, bé amb el temporal de neu recent, amb la teleasistència, amb el medi ambient, les infraestructures, les inversions i la proximitat del Govern Provincial. Alguna cosa que lamentablement no succeeix amb el Govern valencià de PSOE i Compromís. ”
En l’últim ple celebrat a Banyeres de Mariola, el Govern Municipal de Compromís i PSOE, recolzats per Ciutadans, va presentar una moció que sol·licitava l’adhesió de la Diputació Provincial d’Alacant al Fons de Cooperació Municipal promogut pel tripartit governant a la Generalitat, que havera tingut com a consequència l’eliminació d’aquest Pla d’Obres del que ara es beneficia Banyeres de Mariola.
Grup Municipal Popular Banyeres de Mariola

Comparteix

Icona de pantalla completa