Diari La Veu del País Valencià
RTVV / Castellano: “El que cal fer ara és cobrir el buit en l’equip directiu”
EFE / València

La fins ahir directora general de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), Rosa Vidal, i tot el seu equip directiu van presentar la seua dimissió després d’anunciar el Govern de la Generalitat el tancament de l’empresa pública per la sentència del Tribunal Superior de Justícia que anul·lava l’expedient de regulació d’ocupació de RTVV.

Castellano ha realitzat aquestes declaracions després d’assistir com a convidat al Fòrum Europa Tribuna Mediterrània, on han intervingut els secretaris generals d’UGT-PV i CCOO-PV, Conrado Hernández i Paco Molina, respectivament.

En la seua intervenció, tots dos dirigents sindicals han reclamat diàleg al Govern de la Generalitat per a evitar el tancament de la radiotelevisió pública.



Preguntat pels periodistes sobre aquesta petició, Castellano ha afirmat que cal dialogar “sempre, no solament quan es prenen decisions”, si bé posteriorment ha matisat que aquesta afirmació no significa que el Govern valencià rectificarà la seua decisió de tancar RTVV.

“Els sindicats han tingut molt de temps per al diàleg i no ho han fet, ara tots han d’assumir la seua responsabilitat”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa