Compromís per Borriana reivindica una igualtat real

8 març 2017 01:00h
Regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Borriana, Maria Romero

Compromís per Borriana se suma a les mobilitzacions per a reivindicar una igualtat real
 
Romero ha destacat que “tenim la responsabilitat de garantir mesures per una societat més igualitària i justa”
 
Compromís per Borriana dóna suport i anima la ciutadania a participar en les mobilitzacions i concentracions convocades per al dia 8 de març amb motiu del Dia de les Dones, que pretenen reivindicar la igualtat real entre dones i homes, així com posar l’accent en la lluita contra el terrorismo masclista.
 
En este sentit, des de la coalició nacionalista han expressat el seu ferm compromís amb el gran Pacte Valencià contra la violència masclista presentat pel Consell, i que té com a objectiu treballar conjuntament amb associacions, universitats, sindicats, partits polítics i societat civil per a tractar de frenar una massacre que només en 2017 ja s’ha cobrat la vida de 17 dones.
 
Segons la nostra companya i regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Borriana, Maria Romero, “Tenim una gran responsabilitat en l’aplicació i seguiment de mesures que garanteixen una societat més igualitària i més justa. Des de Compromís per Borriana treballarem perquè totes les institucions promoguen la igualtat de les dones, defensen els seus drets i siguen un referent en la lluita contra la violència masclista“.
 
Per a Maria Romero, “En els darrers temps, amb l’excusa de la crisi econòmica, la desigualtat entre homes i dones s’ha incrementat amb una feminització de la pobresa i la precarietat laboral, i una pèrdua de drets fonamentals, ens cal treballar conjuntament amb la resta d’administracions per capgirar aquesta desigualtat que cada dia pateixen més dones”.
 
Maria Romero també ha presentat els diferents actes al voltant de la dona que durant tot el mes de març es portaran a terme a Borriana.
 
Compromís per Borriana 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next