Diari La Veu del País Valencià
Alcoi dóna suport a les empreses tèxtils en la fira de Madrid
L’alcade, Toni Francés i el regidor de Promoció Econòmica, Manolo Gomicia, van estar ahir a Madrid en la inauguració de segona edició de Home Textiles Premium per a recolzar a les empreses alcoianes i de la comarca; i conèixer de primera mà aquesta aposta expositiva, que ja compta amb dues edicions. Una fira de textil-hogar, un sector molt important per a les nostres comarques.

El primer edil va conversar amb els empresaris reunits a Madrid i va visitar els stands d’alcoians presents a Home Textiles Premium. «Volem expressar el nostre suport a un sector econòmic que continua sent molt important a les nostres comarques. Un sector que millora les seues dades fruit de l’esforç dels empresaris alcoians per apostar per la qualitat i la innovació. El teixit empresarial tèxtil de la nostra terra s’ha reconvertit moltes vegades i continua fent-ho, apostant pel futur i generant llocs de feina» explica Francés. L’alcalde va estar acompanyat en la fira de de Manolo Gomicia, amb la presència en el recinte de a Directora de l’IVACE, Julia Company, i la diputada nacional, Patricia Blanquer.

El tèxtil és un sector que continua demandant mà d’obra formada, per això l’Ajuntament d’Alcoi conjuntament amb l’Ajuntament d’Ontinyent, l’IES Cotes Baixes i ATEVAL «estem treballant a impulsar la formació professional de la rama tèxtil, uns estudis amb treball garantit».

«Recuperar el tèxtil també és dotar-lo de la formació necessària per a seguir evolucionant. Tenim el deure de donar a conèixer als joves alcoians les possibilitats de feina que ofereixen les empreses tèxtils» conclou Francés.

L’ambient en Home Textiles Premium era molt positiu tal com van comentar els propis empresaris, amb clients des de primera hora del matí, en la primera jornada de la fira que, en aquesta ocasió, està situada a l’estació de Chamartin de Madrid.

Comparteix

Icona de pantalla completa