Diari La Veu del País Valencià
El programa ‘Entender al bebé’ obert a nous grups prenatals
El programa està dirigit al conjunt d’embarassades i les seves parelles de la ciutat d’Alcoi. El Programa busca incrementar les taxes d’Inclinació segura, treballant el coneixement de les característiques evolutives, emocionals i de comportament del bebè. Els nous grups prenatals comencen els dies 28 i 29 de Setembre de 2016. També es reprendrà el programa amb les mares/pares dels grups anteriors, ara per a les sessions postnatals.

El programa consta de 5 sessions prenatals de freqüència setmanal i 11 sessions postnatals de freqüència mensual, a partir dels dos mesos del naixement. Durant el programa, tenint en compte el procés de l’embaràs i posterior creixement del bebè, s’aniran abordant temàtiques d’imprescindible coneixement i interès per als pares/mares.

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, comenta: «Després de la satisfacció del primer grup de pares, seguim amb aquest programa pioner. Animem a aquells alcoianes i alcoians, que estan en aquest moment tan important que és l’arribada d’un fill a les seves vides, al fet que s’inscriguin i aprofitin aquesta oportunitat de tenir una formació gratuïta d’alt nivell».

«Entendre al teu bebè» compta amb la col·laboració d’experts en psicologia perinatal com és Sara *ort, psicomotricitat relacional, Hendrik Vaneeckhaute, així com matrones, pediatres i experts en criança. El Programa busca incrementar les taxes d’Inclinació segura, treballant el coneixement de les característiques dels nascuts perquè s’afavoreixi una vinculació òptima entre el bebè i els seus cuidadors/as.

Per a més informació es pot cridar al telèfon 965537139, preguntar per *Mariola o Paula, al mail [email protected] o [email protected] o acudir a les oficines del *Camí, 40 porta 6.

Comparteix

Icona de pantalla completa