Diari La Veu del País Valencià
Els comerços del centre d’Alcoi ixen al carrer pel 9 d’Octubre
“La nova tardor del centre” és el nom de l’acció que els comerços i establiments hostalers del centre realitzaran la vesprada del 8 d’octubre sumant-se a les diferents activitats que es realitzen a la ciutat al voltant del 9 d’octubre i que atrauen molt públic al casc històric. L’activitat consisteix en traure els aparadors de la nova temporada de tardor al carrer i mostrar-los a tots els alcoians.

El carrer Sant Llorenç estarà tancat al trànsit des de les 17 hores per a poder omplir el carrer d’aparadors. Els comerços que participen d’aquesta activitat són: Guarner, Capitone Interiors, Blau, Coses d’Ací, Selecciones Rafael, Galia, El Ajuar, Guillermo Luna, Antonio Valor, Lucia Ubeda, Juanjo Garrido, Optica Nuria, Koketo, Galo Óptica, Pilar Brisson, Karin, El Tunel, Celia. I els hostalers: l’Autèntic, La Bellota i el Centeno, Hacienda Ibérica, Don Vito, Bambú i Sports Passion.

D’altra banda, organitzadors de l’activitat també comenten que aquest dissabte és el punt de partida perquè l’apertura serà durant tots els dissabtes, a partir del dia 8 d’octubre.

La regidoria de comerç, Vanessa Moltó, comenta: «Hem d’agrair als comerciants que se sumen a fer activitats pel Nou d’Octubre, en el que aquest any l’Ajuntament s’ha bolcat, aquest dissabte serà especial perquè trauran els seus aparadors al carrer i des de la regidoria de comerç convidem a tota la ciutadania a que vinga a conèixer aquests comerços».

Comparteix

Icona de pantalla completa