Diari La Veu del País Valencià
S’aprova la rehabilitació del clavegueram en Batoi
La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alcoi va aprovar a en la seua última sessió l’expedient de contractació per adjudicar la construcció-rehabilitació d’alguns trams de clavegueram del barri de Batoi.

El pressupost d’aquesta actuació és de 239.999,99 euros i aprofitarà per a construir-rehabilitar trams de clavegueram del barri de Batoi, solucionar concretament les humitats que afecten al carrer Aitana i fonamentalment al carrer Carrascar.

Cal recordar que l’Ajuntament va demanar a la Diputació d’Alacant que inclogués aquest projecte en la convocatòria d’ajudes per a inversions financerament sostenibles. Cal remarcar que aquesta línia de subvencions està dirigida únicament a inversions financerament sostenibles, les quals deuran permetre durant la seua execució, manteniment i liquidació, donar compliment als objectius d’estabilitat pressupostària i deute públic per part de la Corporació Local, «per aquest motiu no podíem demanar qualsevol obra, havia d’ajustar-se a aquests requisits, i aquestes millores, tal com acredita el pla econòmic-financer aprovat, no comporta despeses de manteniment», ha indicat el regidor d’Obres, Jordi Martínez.

Recordem que l’any passat l’Ajuntament va dur endavant les obres de reconstrucció de la xarxa de clavegueram en la rotonda de la CV-795 en aquest barri, en la zona de Trencacaps, amb la intenció d’eliminar les males olors i molèsties als veïns. L’obra es va adjudicar mitjançant concurs públic a l’empresa Telmex Tecnològica General per un import de 20.145 euros.

Cal recordar que el clavegueram que transcorre per la carretera de Banyeres i desemboca en la rotonda de Batoi va tenir problemes de filtracions per un trencament del mateix i que van provocar l’abocament d’aigües i els consegüents problemes d’olors. Les obres que ara es duran endavant se situen a l’altra banda del barri, i es tracta de problemes completament diferents.

Jordi Martínez, recorda que «com ja vam dir fa un any amb aquesta actuació vam iniciar el procés de millora i renovació del clavegueram del barri de Batoi, tal com ens vam comprometre amb els veïns, la nostra intenció és continuar i resoldre els problemes que pateixen a aquest barri».

Comparteix

Icona de pantalla completa